Support » Plugin: Events Manager » [Plugin: Events Manager] multisite(unable to call image from other site to main site using #_eventim

  • Resolved noraashekyn

    (@noraashekyn)


    iam using multisite.
    event>setting>formats/layout>eventlist format:

    <tr>
    <td>
    #_EVENTIMAGE{150,150}
    </td>
    <td>
    <p>
    #_EVENTLINK
    Date/Time

    #_EVENTDATES
    <i>#_EVENTTIMES</i>
    </p>
    {has_location}
    <p>
    Location
    <i>#_LOCATIONFULLLINE</i>
    </p>
    {/has_location}

    </td>
    </tr>

    on a main site post, i put the shortcode:[events_list]

    result: only image from main site showed.
    question: how to make the image from other site also showed?

    http://wordpress.org/extend/plugins/events-manager/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Am going to test this out and update you.

    I’ve the same problem. This bug is also found in Locations (placeholder #_LOCATIONIMAGE). I’m not very skilled, but I guess that in multisite mode, when Event Manager put all Locations from the subsite to the main site, maybe the reference to the post attachment is lost.

    I tried this one and seems to be working fine, Is everything okay when viewing on main site?

    No, not work. I try to explain better
    I created a test multisite installation with WordPress and only the Events Manager Plugin, and i created some locations in the subsites (the locations remain in subsite). In subsite the placeholder #_LOCATIONIMAGE is ok.

    But if I want to see all the locations on the main site, for example with the shortcode
    [locations_list blog=0 limit=20 pagination=1]
    in a page, the data locations is loaded, but #_LOCATIONIMAGE not work (the same goes for #_EVENTIMAGE).

    I suppose that the problem is that: the thumbnail images remain in subsites dir and is not created the image record in the database (wp_post table)

    So I’ve made a very bad solution: load the image in main site and create via MySQL the reference to thumb (in wp_postmeta table, records with meta_key=’_thumbnail_id’ )

    Ps: I take this opportunity to congratulate for the great and useful plugin 🙂

    Plugin Author Marcus

    (@netweblogic)

    NetWebLogic Support

    OK, I understand what you mean and can imagine why this would be happening. Haven’t tested this myself, but assuming this is true, will fix in the upcoming days.

    Plugin Author Marcus

    (@netweblogic)

    NetWebLogic Support

    this is now fixed in the latest update

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: Events Manager] multisite(unable to call image from other site to main site using #_eventim’ is closed to new replies.