Support » Plugin: Embed PDF » [Plugin: Embed PDF] Some PDF's do not properly display

  • Resolved itechieguy

    (@itechieguy)


    Not all PDF’s properly display. The page get’s generated, is seen even so briefly and the image disappears, replaced by the question mark icon for a missing graphic. Sometimes a reload solves the problem. Sometimes it doesn’t. I don’t know if this is a contributing factor but I have PDF’s generated on Word for Windows.

    http://wordpress.org/extend/plugins/dirtysuds-embed-pdf/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • MariaF

    (@mariaf)

    Hello,
    The pdf files I insert can’t be previsualized. the file is actually inserted but it also appears the question mark instead of the File.
    any idea of what can be happening?

    itechieguy

    (@itechieguy)

    The only sure fire way I found to get PDF’s to work consistently with any PDF plugin was to use Google office to generate the PDF’s.

    MariaF

    (@mariaf)

    thank you so much, I’ll try then with the google office.
    thank you again

    itechieguy

    (@itechieguy)

    Oh, One more thing…I seem to remember that I used the google PDF office plugin, http://wordpress.org/extend/plugins/google-document-embedder/. I worked on the problem last April, so the my memory is a little faded.

    MariaF

    (@mariaf)

    Thank you once again.
    I’ll try that one too.
    regards

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: Embed PDF] Some PDF's do not properly display’ is closed to new replies.