WordPress.org

Forums

Editorial Calendar
No post published after update (5 posts)

  1. DietmarTG
    Member
    Posted 3 years ago #

    First many thanks for your great plugin. I use it for many months now.

    After udating to your newest version the plugin will show all scheduled posts at correct time. So it was before ...

    When the time is reached to publish the post an red error message will occur in the article tree of WP. It says "Fehlende Planung" what means "missing schedule" I guess.

    The posts cannot be published manually anymore. Hope you can give me a hint.

    Dietmar from Germany

    http://wordpress.org/extend/plugins/editorial-calendar/

  2. Zack Grossbart
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hello Dietmar,

    Thank you for using the Editorial Calendar. I'm sorry you're having trouble with it.

    Does scheduling posts to publish in the future work outside of the calendar on your blog? If it works outside then it looks like an issue with the calendar. If it doesn't work anywhere then I would look at any new plugins and see if disabling them fixes this issue.

    Please let me know what you find.

    Thanks,
    Zack

  3. DietmarTG
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello Zack,

    I disabled the plugins - same problem. Is it possible that wp-cron has something to do with it?

    I installed the plugin "cron view" now to see what jobs are scheduled.
    You can view the screenshot at
    http://www.tiergeschichten.de/ec-imag/ec-1.gif
    Planned articles at
    http://www.tiergeschichten.de/ec-imag/ec-2.gif

    Thanks for your friendly support
    Dietmar

  4. Zack Grossbart
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hello Dietmar,

    Thank you for trying a few steps to debug this issue. I'm afraid my German isn't good enough to understand those screenshots.

    Did you have any luck reproducing this issue outside of the calendar?

    Thanks,
    Zack

  5. DietmarTG
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello Zack,

    I solved the problem. It was a conflict with the plugin "backwpup" http://www.http://backwpup.com/

    I deactivated and activated the backup plugin several times and left it deactivated, now your great calendar works fine again :-)

    Many thanks again for your support and a Happy New Year

    Dietmar

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Editorial Calendar
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic