WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Easy Modal » [Resolved] [Plugin: Easy Modal] Two Issues…Need Help

[Resolved] [Plugin: Easy Modal] Two Issues…Need Help

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author danieliser

    @danieliser

    Most of the options you are looking for had to be reworked for the ability to use multiple modal windows. These are gonna be added to future versions. You can modify them freely in the themes directory of the plugin for now.

    I checked the link you posted but didnt find the emodal classes in your page. Let me know when you add them back.

    I had to deactivate the Easy Modal plugin as it broke my theme. When the Modal as activated, I could not update and save any of the settings in my theme (iFeature Pro). Any way to update your plugin so it won’t break the theme? Would love to use the modal functionality

    Plugin Author danieliser

    @danieliser

    I will have to look into that. Only issue that could cause something like that is a naming issue where something in the plugin is named the same as the theme. I will try to find some info on the theme.

    As mentioned, I am using iFeature Pro. The issue its causing is that the theme have several built in options. When you change an option, there is a button to save settings. With Easy Modal activated, the Save Settings button was no longer on the page when trying to update the theme

    Thanks for taking a look

    Plugin Author danieliser

    @danieliser

    Ok.. That makes sense.. This issue is already addressed for the next update i believe. Its a css issue. Sorry about that.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Easy Modal] Two Issues…Need Help’ is closed to new replies.
Skip to toolbar