WordPress.org

Forums

Easy FancyBox
[resolved] Issue with image not found (10 posts)

  1. baguapalm
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    I'm having an issue with some images that seems to be missing but are on the folder they should be in.

    I'm having those results on: http://www.webpagetest.org/

    http://d.pr/p1AK

    Can you please help?

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/easy-fancybox/

  2. RavanH
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Fancybox does not work with images in a folder. It works with links and URLs (to images or other media) and as long as those URLs are correct, the media they refer to should show in Fancybox.

    The screenshot does not tell me anything. Can you give me a link to the live page where your issue is happening?

    EDIT: enlarging the image on d.rp I realize you are talking about fancybox images that are used for the overlay, correct? Still, I'd need a link to your site to see what is going one...

  3. baguapalm
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    Thanks for your answer. You can check the website here:

    http://www.internalartsinternational.com/

    Yes the images used for the shadows, that's right.

    Best,

    Mo

  4. RavanH
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    OK, I see... Indeed http://www.internalartsinternational.com/wp-content/plugins/easy-fancybox/fancybox/fancy_shadow_nw.png or even http://www.internalartsinternational.com/wp-content/plugins/easy-fancybox/fancybox/blank.gif return a 404 page.

    And you say the files are there? Then there must be something in your hosting account or in WordPress that is preventing access to these files.

    Are you running some security plugin with overly strict rules? Or some rule in your .htaccess file that catches and redirects these requests to index.php?

  5. baguapalm
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    You were right ;-) There was a plugin called WordPress Firewall 2 that was interfering with the plugin.

    Thanks a lot for your help

    Mo

  6. RavanH
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Could you tell me how you fixed it? Did you deactivate or change some options in WordPress Firewall 2 to make it work?

    For in the Ohter Notes section :)

  7. baguapalm
    Member
    Posted 3 years ago #

    I did switch off the plugin. Do you know it enough to change the options?

    Active - Block directory traversals (../, ../../etc/passwd, etc.) in application parameters.

    Active - Block SQL queries (union select, concat(, /**/, etc.) in application parameters.

    Active - Block WordPress specific terms (wp_, user_login, etc.) in application parameters.

    Active - Block field truncation attacks in application parameters.

    Active - Block executable file uploads (.php, .exe, etc.)

    When the issue happened.

  8. RavanH
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hmmmm... none of these options seem likely candidates.

    But I have absolutely no experience with Firewall2 so only testing it by switching all off and seeing if an image in the plugin subfolder gets loaded will tell us more :)

  9. baguapalm
    Member
    Posted 3 years ago #

    OK I will contact the guy in charge of the plugin development & will ask him what might be source of the trouble. Could be interesting for all of us.

  10. RavanH
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Just added the tag wordpress-firewall-2 so this thread will appear in the WordPress Firewall 2 forum ... hope you can learn more about this :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic