WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Duplicate Post » [Resolved] [Plugin: Duplicate Post] FATAL ERROR on version 1.1

[Resolved] [Plugin: Duplicate Post] FATAL ERROR on version 1.1

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Lopo

    @lopo

    I had a similar report by another user but I can’t reproduce the error.

    What happens if you deactivate then delete the previous version, then install v1.1 from scratch? Do you get an error as well?

    There is a conflict with the smooth slider (http://www.clickonf5.org/smooth-slider) plugin as both define a function named register_mysettings() wich causes a fatal error

    I had to change it to register_mysettings_dp() for it to pass

    Last but not least, the “Duplicate” link under each post in the admin edit creen has disappeared since the plugin upgrade. It was very convenient, a pity it is not here any more

    Hope it helps !

    Plugin Author Lopo

    @lopo

    > There is a conflict with the smooth slider
    > (http://www.clickonf5.org/smooth-slider) plugin as both define a
    > function named register_mysettings() wich causes a fatal error
    > I had to change it to register_mysettings_dp() for it to pass

    Thank you, it was my fault, I used a snippet from a tutorial but I
    forgot to change it to a safe name after testing it.

    > Last but not least, the “Duplicate” link under each post in the admin
    > edit creen has disappeared since the plugin upgrade. It was very
    > convenient, a pity it is not here any more

    It’s supposed to be still there!
    Are you sure you’re using an user with the minimum level specified in
    the options page? If you’re an Editor but the option is set to
    “Administrator”, you won’t see the “Duplicate” link. But you wouldn’t
    see the “Copy to a new draft” link on the edit post screen either –
    which I suppose you can still see, don’t you?

    Do you use some other plugin which adds a link where the “Duplicate” one used to be?

    Thanks for your help.

    Plugin Author Lopo

    @lopo

    upyp, there is another user who didn’t get the “duplicate” link, he says that deactivating the plugin and reactivating again fixed the issue. Maybe it’ll work for you too… Meanwhile I’ll look if it’s something I can fix in the next version.

    Hi lopo,
    I did as suggested (deactivate->delete->install v1.1 from scratch) and it NOW WORKS.
    Thank you
    PS. I’ll leave this topic open for a few days(just in case…). Then we could tag it “resolved”. OK?

    Plugin Author Lopo

    @lopo

    OK!
    Someone has suggested a possible conflict with a few other plugins, so I’m releasing a new version hoping to avoid this problem to people who haven’t upgraded yet.
    Feel free to report any bug or suggestion, here or on my website

    hi lopo

    version 3.1.1 does work very well, thanks for changing the function name! Upgrading wasn’t sufficient to make the duplicate link reapper, so as suggested I de and reactivated the plugin and now the duplicate link is back. Do not understand why, but it works !

    Many thanks for your proactivity 🙂 To me the case is closed

    iiich, previous post sent too early, so here are the answers to your questions 🙂

    I definitely was logged as an administrator, so I do not think it’s a role or capavbilities problem… and the only plugin I can see modifying the admin edit screen list is EG-Series, if it is of any help…

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Duplicate Post] FATAL ERROR on version 1.1’ is closed to new replies.
Skip to toolbar