WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Duplicate Post] Cloned posts not being picked up by Google's Feedburner

[Resolved] [Plugin: Duplicate Post] Cloned posts not being picked up by Google's Feedburner

  • I updated to the latest version of Duplicate. If I clone any post created since the update, Google’s Feedburner will not pick it up, even though it picks up posts cloned from posts published prior to the update as well as new posts.

    When I clone, I use it to create an entirely new post–new slug, updated content, everything. Duplicate worked perfectly for me in the past & Feedburner treated its posts as comparable to everything else I publish. This is a huge problem for me, as it prevents the posts from appearing in the email update (though the posts appear to show up in the feed & they’re live on my sites). Please fix.

    http://wordpress.org/extend/plugins/duplicate-post/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Lopo

    @lopo

    Hi,
    thank you for your bug report. I think I have an idea about it, I’ll release a new version with a couple of other bugfixes very soon.

    Plugin Author Lopo

    @lopo

    Hi,
    version 2.4.1, out now, fixes a problem with posts’ guid which could lead to problems with Feedburner and similar services.
    Please check if the upgrade solves the issue.

    Works! Thanks for the quick fix. ~Jenn

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Duplicate Post] Cloned posts not being picked up by Google's Feedburner’ is closed to new replies.