Support » Plugin: Easy FancyBox » Plugin doesn't work

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • I’m having the same problem. my images aren’t popping up in a fancybox anymore. It should be working on this page (and others) http://roscoandroy.com/thanks-for-compliment/

    Hello,

    MvanT, I can’t see any “fancybox” class for your images or div, it could be the issue ?
    And andysb72, it seems to work great so i think you figured out.

    Thanks, Jerominrebatet, for your advice. It sure looks like that where the class should be fancybox, the class=”attachment-thumbnail”. I didn’t change anything to the plugin pages… Any idea how this could be affected?

    There’s the fancybox class now on the div tag, but you should try to remove the “attachment-thumbnail” class on img tag.
    I don’t have any other idea for now :/

    Plugin Author RavanH

    (@ravanh)

    Hi MvanT, your site is loading jQuery through http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js?ver=3.5 and I suppose the issue occurred the moment Google put jQuery 1.9 up there… You need to find out why (your theme? another plugin?) your site is using this version instead of version 1.8 that is included in WordPress.

    Plugin Author RavanH

    (@ravanh)

    Andysb72, I notice you are using WP Slimstat. I remember encountering an issue with that… See http://wordpress.org/extend/plugins/easy-fancybox/other_notes/ but no idea if that is the case since you switched plugins so I cannot debug anymore 😉

    Thanks, RavanH (volgens mij kan het ook in het Nederlands :-))

    It works! I replaced “http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js?ver=3.5” in my theme with “http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.0/jquery.min.js”. Problem solved!

    Plugin Author RavanH

    (@ravanh)

    @mvant Geweldig 🙂

    By the way, it stikes me as weird (or at least a possible source for future issues) that your theme has the jQuery call hardcoded. Or is it inside functions.php that this is defined with wp_enqueue_script? If so, I suppose it’s all good 😉

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Plugin doesn't work’ is closed to new replies.