Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Plugin doesn't want to set featured picture

[Resolved] Plugin doesn't want to set featured picture

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author todiadiyatmo


    Hi ! have you update the slideshow to latest version ?
    http://tonjoo.com/ is running 3.5.2 and its working

    try to disable other plugin, or maybe is the theme that not compatible

    Where this plugin saves infos about images for slides?

    I’ve changed theme and it works fine…
    Where can be issue?
    When I’m opening windows with image choosing, I have one blank picture always if my team is enabled.

    Can you help?
    I could even send zip with my theme

    Plugin Author todiadiyatmo



    Try to send your theme to support@tonjoo.com

    hopefully we can see what is broken 🙂



    I got the same issue..Im using a premium theme called Karma..When I try to upload an image for my featured image..It didnt show up on the featured settings..

    Any idea how?

    Im using localhost by the way,so i cant give the links.



    Forum Moderator

    @fearracious: As per the Forum Welcome, please post your own topic. Posting in an existing topic prevents us from being able to track issues by topic. Added to which, your problem – despite any similarity in symptoms – is likely to be completely different.

    Plugin Author todiadiyatmo



    You can’t set featured image right ??

    So it is known problem to severals theme, the problem is some theme define post-thumbnails support only for several type of post-type, overriding my plugin.

    Solution is, go to your theme find this or similiar one :

    add_theme_support( ‘post-thumbnails’,array(‘post’) );

    replace with

    add_theme_support( ‘post-thumbnails’ );

    Plugin Author todiadiyatmo


    Please update to 0.9.6 should fix the issue 🙂


Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Plugin doesn't want to set featured picture’ is closed to new replies.