Support » Plugins and Hacks » Plugin Doesn't show Up

Plugin Doesn't show Up

  • Rick Beckman


    Ever since upgrading to WP 3.7, this plugin doesn’t show up in the list of installed plugins (despite showing as “installed” when looked up via the Add Plugin screen), nor is it processed.

    It shows up in the plugin editor, but that’s about it.

    Any ideas?


Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Vladimir Garagulya


    Delete wp-content/plugins/user-role-editor folder and try to reinstall “User Role Editor” from the scratch.

    I’m having the same issue. I deleted the folder and reinstalled from scratch, but it still won’t show up in my list of installed plugins or the left menu.

    Just figured out that it’s because I’ve changed my own role with the plugin. Even though I copied the Administrator role to create my custom role, it says that I do not have sufficient permissions when I go to http://www.MYSITE.com/users.php?page=users-user-role-editor.php

    I actually have to log in with under a user that is an Administrator to be able to see the plugin.

    Can this be fixed so that I can see the plugin when I’m logged into a user that has a custom role?

    Plugin Author Vladimir Garagulya


    Do you use multi-site WordPress installation? In case it is multi site, did you check under super-admin?

    Just edited my comment to include more info.

    Plugin Author Vladimir Garagulya


    Add new capability, e.g. ‘ure-admin’, then turn on this capability for “administrator” role and for other role you wish to have access to User Role Editor.

    After that go to /includes/define-constants.php and replace “administrator” role at line 20

    define('URE_KEY_CAPABILITY', 'administrator');

    Thanks! Will try to this out.

    And thank you for replying so quickly too. 🙂

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Plugin Doesn't show Up’ is closed to new replies.