WordPress.org

Forums

WP Facebook Open Graph protocol
[resolved] Plugin doesn't seem to work for me? (3 posts)

  1. deankeen
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey Chuck!

    I'm having some trouble with my Facebook OG tags. I'm getting the following warnings on my pages when debugging, even after having your plugin activated and my app ID and admin ID entered in:

    Like Button Tag Missing: og:title is missing. The og:title meta tag is necessary for Facebook to render a News Feed story that generates a high click-through rate.
    Like Button Tag Missing: og:type is missing. The og:type meta tag is necessary for Facebook to render a News Feed story that generates a high click-through rate.
    Like Button Tag Missing: og:image is missing. The og:image meta tag is necessary for Facebook to render a News Feed story that generates a high click-through rate.

    Inferred Property: The 'og:url' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property: The 'og:title' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property: The 'og:description' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property: The 'og:image' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.

    Here is one of my posts: thejournaldaily (dot) com/rent-is-too-damn-high-politician-speaks-at-graduation-drunk-students-confused-and-angry/

    Thanks so much for any help!
    Dan

    P.S. Some of my other Facebook related plugins may be conflicting with your plugin, but I've tried deactivating all the others to no avail.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-facebook-open-graph-protocol/

  2. Chuck Reynolds
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    view your source. you have something else adding in fb:app_id and fb:admins tags but no other data. since it includes nothing else it's ignoring my plugin's data, which is fully filled out and fine.

    you need to nuke whatever is adding those other tags. that'll fix your problem.

  3. deankeen
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you chuck! I think I figured it out, thanks to your advice!

    Having one more issue though... although the Facebook debugger is no longer returning any errors, when users like my articles, it looks square instead of the rectangle that the stories are supposed to be when appearing on the news feed. Any idea what might be causing this?

    Thanks again!

    Screenshot:
    http://oi43.tinypic.com/ac3cbq.jpg

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Facebook Open Graph protocol
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.