WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Plugin Doesn't seem to do anything

[Resolved] Plugin Doesn't seem to do anything

  • I installed the plugin, but it doesn’t seem to do anything: the gallery shows up the same way as before I had installed blueimp.

    Here is the gallery shortcode:
    [gallery link="file" ids="987,986,985,984"]

    I am using WordPress 3.8 and blueimp lightbox version 1.0.1. The plugin is activated, and the “Automatic activation” checkbox under blueimp’s settings is checked.

    I’ve also tried adding “data-gallery” (without the quotes) to an image link as in the examples under FAQ, but that also had no effect.

    Am I missing something? All responses appreciated.

    http://wordpress.org/plugins/blueimp-lightbox/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author blueimp

    @blueimp

    I can’t give support on any WP gallery plugins, as the blueimp-lightbox plugin simply provides lightbox functionality.
    However it should automatically display all image links (gif,jpg,jpeg,png by default) in the blueimp Gallery style.

    Plugin Author blueimp

    @blueimp

    I’ve released a new version (1.1.0) which enables support for the default WP Galleries.

    How to enable the lightbox functionality for default WordPress galleries?
    In the Gallery settings, set the “Link To” option to “Media File”.

    If the automatic activation feature does not work, make sure the following is correct:
    If you go to
    /wp-admin/options-general.php?page=blueimp-lightbox
    The “Automatic activation” setting should be enabled by .
    The “Media types” setting should contain “gif,jpg,jpeg,png” by default, which applies the automatic activation to all links to the listed image files.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Plugin Doesn't seem to do anything’ is closed to new replies.