Support » Plugin: Fancy Admin UI » Plugin does not work for me.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Bob Orchard

    (@boborchard)

    Product Manager at Flywheel

    Can you turn on debug within wp-config.php or check your site’s error logs to see if there’s an issue? I’m going to be refactoring a bit of the code shortly and it’s possible that your site may not like loading a PHP file and parsing it as CSS. What host are you using for your site?

    Thread Starter Yuvraj Vaghela

    (@deskroid)

    Automattic Happiness Engineer

    Hey,

    I am on Localhost as of now. Can that be an issue?

    Plugin Author Bob Orchard

    (@boborchard)

    Product Manager at Flywheel

    Could be – I’ve had that happen once when it wouldn’t allow me to include the stylesheets in .php as css. Let me look into a few options for you and get back with a couple options. Are you using a custom local dev, Vagrant, or MAMP/DesktopServer, etc?

    Thread Starter Yuvraj Vaghela

    (@deskroid)

    Automattic Happiness Engineer

    Hi Bob,

    I am on MAMP Server / MAC.

    Plugin Author Bob Orchard

    (@boborchard)

    Product Manager at Flywheel

    I’m going to be switching the plugin soon to load all the styles in the HEAD of the site, since several people are having issues with their hosting environments not liking that I use a PHP file as a CSS file. Hang tight while I work that up.

    Hey Bob – I seem to be having the same issues as described here. Any word on the update?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Plugin does not work for me.’ is closed to new replies.