Support » Plugin: Gallery for Ultimate Member » Plugin does not work

  • Resolved mahdi51

    (@mahdi51)


    Hi, I downloaded and installed this plugin, but unfortunately it does not work.
    Where do you think the problem is? I am using the latest version of WordPress and the um plugin
    please guide me

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author SuitePlugins

    (@suiteplugins)

    Hey.

    I tested this with the latest version of WordPress and Ultimate Member with no issues. What issue are you having with the plugin?

    Thread Starter mahdi51

    (@mahdi51)

    The problem is that the tab does not appear

    Plugin Author SuitePlugins

    (@suiteplugins)

    Sorry about the delay, to resolve your issue required simply going to Ultimate Member tab settings and enabling it from there.

    I took a look at this and found other persons had a similar issue, so I went ahead and made sure the tab is available on plugin activation.

    The plugin has been updated and includes a few other fixes and improvements that I have been meaning to release.

    Thanks for reaching out.

    Yeah I cant find it either?? There’s nowhere to enable the gallery, there’s no gallery tab. When I “simply going to Ultimate Member tab settings and enabling it from there” – there is nowhere to enable it there. It doesn’t mention it, no tick box, nada, zilch.

    There are a lot of settings and tabs in Ultimate Member -> Settings. Maybe you could say exactly where it is that you can enable the gallery plugin?

    Any help would be much appreciated.

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by cannon303.
    Plugin Author SuitePlugins

    (@suiteplugins)

    There was an update to the plugin. Please try again and let me know if this helps.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Plugin does not work’ is closed to new replies.