Support » Plugin: Photo Gallery by 10Web - Mobile-Friendly Image Gallery » Plugin does not load after updates

  • Resolved houly87

    (@houly87)


    WordPress Version: 4.9.8
    Photo Gallery Version: 1.5.7
    Theme: Heavily customized child of Twenty Ten

    I ran WP and plugin updates on this site after having not done so for a good long while. After that Photo Gallery will not load any galleries and I’m getting the perpetual spinning animation.

    After messing around in the plugin’s “Options > General” settings I found that if I enabled “Include styles/scripts on gallery pages only” the spinning stopped and the pictures loaded but everything was totally out of whack and not obeying any of the settings made when inserting the gallery on a page via the shortcode button (e.g. thumbnail pics too big and bleeding into the sidebar, lightbox controls not working, total layout chaos, etc.). I’m guessing that setting makes the plugin inherit the global site CSS(?)

    I reverted to Photo Gallery Version 1.4.17 as recommended in another post on this forum and the thumbnails and pictures loaded but things were still definitely weird and the galleries were still not obeying the default settings made under “Options > General” or those made when inserting via the shortcode button on a page edit.

    I’m guessing it has something to do with my child theme (or the Twenty Ten theme itself as it is quite long in the tooth) but I thought I’d put this out there to see if anyone has any ideas before I try to find another solution.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Plugin does not load after updates’ is closed to new replies.