Support » Plugin: Exit Notifier » Plugin disables offsite urls?

  • Resolved Card One Concepts

    (@card-one-concepts)


    Hello, I really need to use this plugin, but when I activate it all of my links that link away from the site just don’t work? I click click click when the plugin is active and nothing, as soon as I deactivate my links work again?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Curtis V. Schleich

    (@cvscvstechcom)

    Sorry for the late response, was at a conference all day.

    The most common reason for that would be an error in the custom jQuery selector. Double check that by disabling the custom selector if you’re using it. If you’re not using it or if that doesn’t change anything, please give me the URL of your site here or via direct email and I’ll take a look.

    Hi I’m having this exact same issue. I activated the plugin and it disable all my external links and does no notifying.

    I currently have a test site up here http://dontewebdesign.com/testing/wordpress-4.8.2/wordpress/sample-page/

    Plugin Author Curtis V. Schleich

    (@cvscvstechcom)

    Thanks for the URL! The javascript console is saying that the background color is invalid. Please go to the Display tab in Exit Notifier Settings and select White, save, and then try again. After that, if it’s working, you should be able to choose whichever setting you like. Let me know if that works for you!

    Plugin Author Curtis V. Schleich

    (@cvscvstechcom)

    @card-one-concepts: I’m so sorry! I somehow overlooked the link you included when I originally read your entry. It seems that my plugin is not currently enabled. Can you enable Exit Notifier for me so I can take a look at the javascript console? If you’d like we can coordinate a time so that it’s not messing with the site in the meantime…

    Thanks the pop up is now working now im just having an issue seeing the text.

    Plugin Author Curtis V. Schleich

    (@cvscvstechcom)

    It looks like the text boxes defining those values on the settings page are empty. I’d be glad to look at it directly if you want. You’ll just need to make me an admin account on that test site.

    Card One Concepts

    (@card-one-concepts)

    I went another route since I was under a tight deadline. Thanks anyway.

    dontehenley

    (@dontehenley)

    Yes for sure, is there a way i can send you login credentials?

    dontehenley

    (@dontehenley)

    Nevermind. Once i entered more than was default text it worked just fine.

    Plugin Author Curtis V. Schleich

    (@cvscvstechcom)

    @card-one-concepts: So sorry! Hope your other solution works well for you.

    @dontehenley: Great! Glad it worked out for you.

    Both of you let me know if I can be of any further help!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.