WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Debug Bar] Not showing up in Admin Bar

[Plugin: Debug Bar] Not showing up in Admin Bar

  • The admin bar shows up but not the debug bar. Previously the admin bar wouldn’t show up and that turned out to be because the footer of this theme did not have wp_footer() defined in it. Once I got the admin bar working I reinstalled debug bar and activated it but nothing shows up. No “Debug” button or link or menu item… just the normal Admin Bar. Am I missing something else (and yes, the plugin is enabled)?

    I am using version 3.2.1 of WordPress, PHP version is 5.2.6.
    I see no PHP errors in my log files.
    I do not have WP_DEBUG enabled nor do I have SAVE_QUERIES enabled.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Same problem for me. Works fine in 3.3+, but doesn’t seem to work in earlier versions of WP

    I can also confirm this, works on 3.3x, but not 3.2.1.

    debug-bar.php is calling $wp_admin_bar->add_menu() and specifying a parent menu top-secondary that does not exist before WordPress 3.3. Change this:

    $wp_admin_bar->add_menu( array(
    	'id'     => 'debug-bar',
    	'parent' => 'top-secondary',
    	'title'  => apply_filters( 'debug_bar_title', __('Debug', 'debug-bar') ),
    	'meta'   => array( 'class' => $classes ),
    ) );

    To this:

    $wp_admin_bar->add_menu( array(
    	'id'     => 'debug-bar',
    	'title'  => apply_filters( 'debug_bar_title', __('Debug', 'debug-bar') ),
    	'meta'   => array( 'class' => $classes ),
    ) );
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: Debug Bar] Not showing up in Admin Bar’ is closed to new replies.