Custom Upload Dir
[resolved] Stopper working (4 posts)

  1. rayvellest
    Posted 3 years ago #

    Recently, after updating WordPress I noticed that Custom Upload Dir stopped working properly. What happens is that whenever I upload an image, even though the plugin saves the image in the right folder, the image just don't show on the web, nor the media gallery. Instead, I can only see the icon of broken image.

    I tried deactivating all the plugins and then running WordPress just with CUD, but still didn't work, so I'm confident that must be some sort of incompatibility between CUD and the latest WordPress version.

    I don't know what else I can say to help solving this issue, but I would appreciate if you guys can say something to help me fix this, as I love CUD and can't be without it. Thanks!


  2. ulfben
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Sounds like the permissions of your folders went out of whack. Make sure your wp_content/uploads/* has the correct attributes set. 711 on folders and 644 on files usually work well. You might need to open up a bit on the folders, 755 or so.

    Use your FTP client (should have a function for "File Permissions" or similar) or straight up chmod to adjust.

  3. rayvellest
    Posted 3 years ago #

    I've checked the permissions and they were all set the right way, so I would not think the problems was there. However, after deleting, downloading and reinstalling CUD, I noticed is working without no problem with all new posts.

    Strangely, if I try to re-upload images on old posts, the problem persists. Would that be a problem with WordPress database? Any tips for that? Thanks Ulf!

  4. ulfben
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    No idea, sorry.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Custom Upload Dir
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic