WordPress.org

Forums

Custom Sidebars
[Plugin: Custom sidebars] Default Sidebar tab not working (6 posts)

  1. etinteractive
    Member
    Posted 2 years ago #

    Using plugin v 1.1.

    The custom sidebar tab works fine, but hte Default sidebar doesnt show anything.

    All of the dropdowns are set to element: hide;

    http://i50.tinypic.com/jkb0ba.jpg

    http://wordpress.org/extend/plugins/custom-sidebars/

  2. etinteractive
    Member
    Posted 2 years ago #

    just realized the thin lines are actually show/hide links to the sidebar rules.

    that is not a user friendly UI, at least but a button/link/arrow or something that indicates its a show/hide.

    otherwise the plugin is so far so good.

  3. Thiago Fernandes
    Member
    Posted 2 years ago #

    Have anyone dig into this? Or at least can tell on which version this functionality works?

    Plenty goodness to be broke.

  4. Thiago Fernandes
    Member
    Posted 2 years ago #

    I can save the default sidebars on the configuration tab (use the inspector) but does not work yet on the front-end. Deativected?

  5. findlora
    Member
    Posted 2 years ago #

    For me the default sidebar does not work, eve if I assign a sidebar and a category to a page.
    Can you help me please?
    Thanks.

  6. txirrindulari
    Member
    Posted 2 years ago #

    It does not work for me either. It seems like save botton does not do its job.
    It is a great plugin, but I wonder what we can do to make defauld tab to work.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Custom Sidebars
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.