Support » Plugin: Custom Login » [Plugin: Custom Login] Color values not applied to page view but stored in admin area

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Austin Passy

    (@austyfrosty)

    If the values are saves then they should output, what site are you trying to get this to work on?

    Thanks Austin. I appreciate the effort put forth on the plugin and the speedy reply to my issue. I think the client is going to forego the custom branding option anyway so this all may be moot. To answer your question though, the dev url is: http://electra.tradertape.com/~newatf/. At the time of this reply, I’m using a different plugin for admin branding (as my next alternate after yours). Both of the plugins also briefly display the default WordPress scheme/style before redirect. It would be great to prevent this somehow. Thanks again for your reply. If you want to hit me up on IM I can turn on/off items per your request. I’m on Google Talk at shawnkelshaw@gmail.com.

    s

    Plugin Author Austin Passy

    (@austyfrosty)

    Yes, that happens when there is a slow response from the server as it has to access the database to grab the style settings. You’ll get a flash of the WordPress login before the custom styles are loaded.

    I’ve fixed this problem, but spent so much time doing so I opted to put it in a premium (Pro) version of the login plugin which you can get from TheFrosty.com.

    Good luck.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: Custom Login] Color values not applied to page view but stored in admin area’ is closed to new replies.