WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Custom Field Template] Image insert not working

[Plugin: Custom Field Template] Image insert not working

  • I’m trying to use CFT to insert an image. I’ve created the template: [Image]
    type = textarea
    rows = 4
    cols = 40
    tinyMCE = true
    htmlEditor = true
    mediaButton = true
    output = true

    and inserted the php code into page.php:Image: <?php getCustomField(‘Image’); ?>

    When I go to the page I’m adding to it allows me to insert the image into the field but when I update it removes the image. Any help would be greatly appreciated.
    I’m using the current WP as well as the current CFT
    I did try updating to the latest jquery but that broke it even further so I deactivated it.

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/custom-field-template/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • I’m getting this same problem – must be to do with the revamped 3.3 media button :/ No ideas on a fix, other than rolling back to 3.2 – anyone else have any ideas on this?

    Same problem here, when I click on “Insert into Post”, the image’s html code isn’t inserted into the field. It used to work before we updated WordPress. My guess is also that it’s the new media button.

    Almost certainly that’s what the problem is – unfortunately it’s beyond me to fix at the moment (time + skill). Would love a fix for this, dear developer 😉

    Interesting, with 3.3.1 image insert is working for me right out of the box with the new media screen. It’s true that I’m not using tons of plugins, but I have a pretty normal set-up, I think.

    Could that mean that new installations are working well, but updated once have troubles maybe ?

    I no longer know nor care: http://wordpress.org/extend/plugins/custom-field-template/changelog/

    1.9.9 fixes it for me, thank you very much Hiroaki Miyashita!

    Same for me, I saw the upgrade this morning, and it seems to work very well 🙂 Hiroaki Miyashita rules!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: Custom Field Template] Image insert not working’ is closed to new replies.