WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Custom Field Template] Bug – Main Content area disappear

[Plugin: Custom Field Template] Bug – Main Content area disappear

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • salocined
    Member

    @salocined

    This happen when textarea with Tinymce are used.
    Conflict with main tinymce content area.

    Plugin Author Hiroaki Miyashita
    Member

    @hiroaki-miyashita

    I can not confirm it so please send me the option file which is exported by the custom field template plugin.
    To: webmaster%%at%%wpgogo.com

    thoughton
    Participant

    @thoughton

    I’ve also encountered this bug since updating to the latest version 2.0.4 today.

    CFT bug June 2012

    The first image is what happens when I click “load”, then when the spinner finishes spinning the second image is what is displayed.

    I think I have the same problem – clanvillemanor.co.uk – is there a JavaScript conflict or should I just uninstall the plugin and change to using shadowbox or something else (would involve me changing about 150+ links manually on over 30 pages so would rather avoid changing the plugin if possible).
    Noticed last week that when clicking on my pictures, the background content disappears completely and the target image does not appear. Please help, I am a new developer with only a little experience.

    markarian
    Member

    @markarian

    I have the same problem although it does not happen on all my installations. This is happening after upgrade to 2.0.4.

    ahoyroo
    Member

    @ahoyroo

    Hello Markarian, it only happens on one of my domain names – which domains are affected for you?

    markarian
    Member

    @markarian

    This post helps do a temporary fix:
    http://wordpress.org/support/topic/plugin-custom-field-template-broken-style-in-widget?replies=1

    Add as many breaks as you need for the size of your boxes – not pretty but it works.

    ahoyroo
    Member

    @ahoyroo

    This assumes that you can locate the custom field template file, which I can’t. I think I will have to try uninstalling and using a different plugin instead.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Plugin: Custom Field Template] Bug – Main Content area disappear’ is closed to new replies.