Support » Plugin: YITH WooCommerce Wishlist » plugin creates not working links

  • volkerforster

    (@volkerforster)


    As soon a product is added to the wish list by clicking on the heart icon, the 3 icons for wish list, detail page and adding to cart disappear in the category view, and are replaced by a text “browse wish list”. This textlink does not lead to the wish list page, but to a non-exist website. For example the link leads to:
    https://www.universal-solder.ca/view/T0A4S86Y2E5Y
    …but the wish list page with the short code is:
    https://www.universal-solder.ca/wish-list/
    I have no explanation why the plugin is not using the link to the wish list, which has been of course set up correctly in the plugin settings. No explanation anywhere why the plugin generates these useless links to not existing wish list pages.
    Please try it yourself on our website, and let me know how to fix it.

    thank you

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author YITHEMES

    (@yithemes)

    Hello there,
    hope you are doing well! 🙂

    We have been testing and we are able to replicate the issue in your site, but not in our installation, so seem that the problem could be related to your theme or the site permalinks.

    First, you can try to refresh the site permalinks. You only need to enter in the permalinks settings “WordPress Dashboard > Settings > Permalinks” and click on the “Save Changes” button, this will refresh them.

    If the problem persists, you can switch to a default WordPress theme like the “twenty sixteen” and check if the problem disappears, in this case, you will need to contact to your theme support.

    Check it and let us know any news, please.

    Have a nice day!

    I have the same problem upon installing this plugin. 404 when clicking the “Browse Wishlist” button.

    Using current version of WooCommerce and tested on Storefront, 2019 and 2016 themes. Default install, no customization. I have refreshed my permalinks as well.

    Good to know that I am not the only one facing this issue. Hopefully they will fix it. It’s unfortunately almost common sense to blame strange behavior on the theme provider or other plugins…

    I have the same issue.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘plugin creates not working links’ is closed to new replies.