WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Cool Video Gallery » [Resolved] [Plugin: Cool Video Gallery] is this abandonware?

[Resolved] [Plugin: Cool Video Gallery] is this abandonware?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • It’s a great plugin.
    You can always try to fix the problem yourself.

    Or hire some professional to fix it for you.

    Actually, I did poke around a bit. There are no error or warning messages in the server logs or browser console at all. If there were, I might have a chance of debugging it myself. The jQuery stuff is all a bit over my head, but that might be where the problem lies.

    Did you turn on debugging output message on WordPress?
    You can also put debug message yourself.

    We did add a lot of functionalities to that plugins, and that’s how we got started.

    Thanks for the tip but it doesn’t seem to be a php problem. If jQuery is the issue then WP_DEBUG won’t be much help, right?

    odoremieux, if you added a lot of functionality to this plugin, did you also resolve the delete issue?

    I don’t have a problem with the delete. So I guess I fixed it. 🙂

    Plugin Author Praveen Rajan

    @praveen-rajan

    @ odoremieux

    Got to know that someone is playing around with the plugin 🙂

    Appreciate your support too!!!

    Regards,
    Praveen Rajan

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Cool Video Gallery] is this abandonware?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar