WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Contextual Related Posts » [Plugin: Contextual Related Posts] Plugin Loaded but not showing up

[Plugin: Contextual Related Posts] Plugin Loaded but not showing up

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Ajay

    @ajay

    Hi,

    I can see the related posts at the bottom of http://www.mamasayswhat.com/2012/07/27/our-vacation-of-a-lifetime-italy/

    Hi Ajay-

    I am not seeing the related posts on all archived items or new posts as the one that went up today. Sometimes its there and other times its not. The only category that I entered not to have related posts show up is Uncategorized. I have gone into settings and made sure everything is selected. Can you trouble shoot this for me?

    Also how do I get thumbnails to show up?

    Thank you, NIna

    Plugin Author Ajay

    @ajay

    Can you post a few links to the specific posts you see this problem.

    One thing to note with category exclusions is that if the post is in that category i.e. Uncategorized in your case, it will be excluded no matter which other categories it is in.

    Hi Ajay-

    I just figured out the problem, but I dont know how to fix it.

    If you go to my site http://www.mamasayswhat.com and it opens up. If you scroll the latest post, there are no related content listed on the bottom. If you actually click the title of the post and then scroll down the related content is there then.

    The problem is that people dont actually click the title of the post if it is already showing on the page. Is there something that I need to select or deselect to make it show all the time?

    Please advise. thanks, Nina

    Plugin Author Ajay

    @ajay

    In this version you can’t do this automatically. However, consider the manual install by editting your home.php or index.php file

    Check http://wordpress.org/extend/plugins/contextual-related-posts/faq/

    Am adding this option in the next version

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: Contextual Related Posts] Plugin Loaded but not showing up’ is closed to new replies.
Skip to toolbar