WordPress.org

Forums

Content Scheduler
[resolved] Webhost broke my CS? (4 posts)

  1. musickid22
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Paul,

    Your tool is awesome and has been working perfectly on 3.4.1. I had been having problems with my host and last night they came back and said "they fixed it". Now CS won't expire anything.

    I've tried deactivating/reactivating. Tried swapping time zones too for the fun of it. I've made sure I'm waiting long enough (have it set to run every minute for testing purposes).

    Any idea what I should be looking for? Other than the host's "magic fix", there haven't been any changes. Any change on their end (I'm assuming) would be directly on the web server settings, they're not supposed to have access to my files.

    Thank you!
    ~Elliot

    http://wordpress.org/extend/plugins/content-scheduler/

  2. musickid22
    Member
    Posted 2 years ago #

    Nevermind! It was a conflict with a backup job that was interfering with the Content Scheduler usage of wp-cron.

    Thank you!

  3. musickid22
    Member
    Posted 2 years ago #

    Marking as resolved.

  4. Paul Kaiser
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Awesome! Just chiming in so you know I do pay attention here. Glad it's working for you again.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Content Scheduler
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.