WordPress.org

Forums

ContactMe
[resolved] How do I get the source code (14 posts)

  1. agervino
    Member
    Posted 4 years ago #

    I created a form in the plug in area, but how do I get that code on my site? I am new to this tool and can really use some guidance.

    Thanks.
    Drew

  2. DCoda
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    On the forms page you will see a column headed 'BBCode', just type this into the page where you want the form to appear.

    -D

  3. agervino
    Member
    Posted 4 years ago #

    Got it, thanks. One more questions, where do I define where the form gets submitted to?

    e.g. to define who receives the email.

    Thanks.
    Drew

  4. DCoda
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    I thought I put this in the faq, but it isn't there.
    I must be thinking of the next version.

    The form is sent to the author of the page. If you want it to go to somewhere else you will need to change the author or the authors email address.

    -D

  5. agervino
    Member
    Posted 4 years ago #

    You mean as set up in the User Admin screen for Word Press?

    Drew

  6. agervino
    Member
    Posted 4 years ago #

    And I assume there is no way to hide that field or to make it read only?

    Drew

  7. DCoda
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Yes, the emails that is on the users admin field.

    Not sure what you mean.
    The email address the form will be sent to does not appear on the form.
    The username and email that appear on the form, will be automagically filled in if the user is logged in but this is separate and not the same address.

    -D

  8. agervino
    Member
    Posted 4 years ago #

    Got it, thanks.

    One more question hopefully. When I have the form published now and I submit it comes back and shows the boxes highlighted red. Meaning they were not filled in and when they where. Not sure why that happens.

    Any advice?
    Drew

  9. DCoda
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    This should not happen.
    Things do get confused if you use non alpha numeric characters in the questions.
    We are trying to eliminate this but for now its best not to use them in the current release.
    Or at least remove them if you have problems.

    If this is the case, can you let me know which characters are causing problems, so we can work around this in future releases.

    -D

  10. agervino
    Member
    Posted 4 years ago #

    They are all text fields and I am just trying to test, so all I do is put a letter 'd' in all of them.

    I am running IE8.

    Drew

  11. DCoda
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    But what is the prompt for the input box?

    These are used for the forms field names, so some characters can cause problems. Causing a problem with matching the input with the field, so it ends up thinking that it has not been filled in.

    -D

  12. agervino
    Member
    Posted 4 years ago #

    The only two fields on the form are the two that are standard. Name and email. I still get the error.

    Drew

  13. DCoda
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Not sure what is happening.

    Please send a screenshot of the form on the edit screen, and a link to the form on the site.

    -D

  14. agervino
    Member
    Posted 4 years ago #

    I got it, I was missing a tag.

    Thank you !

    Drew

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • ContactMe
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic