WordPress.org

Forums

ContactMe
[resolved] 1st time activation failure: fatal error (2 posts)

  1. mstrumberger
    Member
    Posted 4 years ago #

    This is my first installation and first attempt to activate the ContactMe plug-in.

    The error message:

    Warning: require_once(/home/michae11/public_html/mstrumbergerarts.com/weblog/wp-content/plugins/wp-contactme/library/survey/s9v/Application.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/michae11/public_html/mstrumbergerarts.com/weblog/wp-content/plugins/wp-contactme/wp-contactme.php on line 9

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/michae11/public_html/mstrumbergerarts.com/weblog/wp-content/plugins/wp-contactme/library/survey/s9v/Application.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/michae11/public_html/mstrumbergerarts.com/weblog/wp-content/plugins/wp-contactme/wp-contactme.php on line 9

    Any assistance would be really appreciated.

  2. DCoda
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    There is a case sensitivity issue with some operating systems.
    The required changes have been made so downloading the plugin again should fix the problem. Or you can change "Application" to "application" in "wp-contactme/wp-contactme.php" and that will also solve the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • ContactMe
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic