WordPress.org

Support

Support » Installation » [Plugin: Contact Form 7] Working but being sent to 404 page

[Plugin: Contact Form 7] Working but being sent to 404 page

  • Hi everyone,

    I’ve had a number of forms working on my website for about a week and suddenly the forms get sent to a 404 page once the send button is click – the forms still go through successfully but the success message doesn’t come up anymore and it can’t find the page it’s after?

    any ideas?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • bacollier,

    Can I see your form page? And did you change settings or install any plugins last week?

    Takayuki Miyoshi (author of the plugin)

    Hey Takayuki!

    Thanks for the response. I have 3 forms and 2 of them go to a 404 page and 1 of them works…

    Here’s a page where the form doesn’t work – http://www.ryrieoffice.com.au/dev/contact/supply-meter-reading/
    (you will see the 3 forms on the right hand menu)

    I fiddled around with trying to put a form into a template but then i put the settings back to how they were….i don’t know why it isn’t working?

    I saw your page and confirmed the issue. I found that any Javascript is not loaded on your site, and your template seems not to call necessary template functions. I think this is one of the causes. Try another theme.

    thanks for checking out my site. I’m not loading any javascript to reduce the file size. I’ve used the forms on another site with the same theme and they work fine. Is there anything else i could do?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: Contact Form 7] Working but being sent to 404 page’ is closed to new replies.