WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Contact Form 7] form “sends” but not sent

[Resolved] [Plugin: Contact Form 7] form “sends” but not sent

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • I’m having the opposite problem: the form appears to hang upon clicking send (no “Your message was sent successfully” completion message), yet I do receive the email. This is with a fresh install of the plugin on WP 3.0. I’ll report back if I discover the cause.

    I’m having the same problem with it “hanging” in the send mode, but no confirmation… although I successfully receive the email. I haven’t been able to figure it out but will post if a solution if I do.

    Same here, I send but get no confirmation or redirect of the site page but I DO receive the email.

    I am having the same problem. Now people keep hitting the “Submit” button and in turn sending me multiple emails. Does anyone have a fix for this yet?

    Actually, I just figured out what the problem was. I had this piece of code in my additional settings:

    on_sent_ok: "location.replace('http://mywebsite.com');"

    Removing this, removed the “spinning wheel” and gave me the appropriate Sent message.

    bobegods,

    Thanks for the tip, unfortunately I don’t have anything in my “Additional Settings” and I’m still having the problem.

    I found this in the FAQ for the plugin:

    The spinning arrow icon shows up once I submit a form, but then nothing happens.

    This is most probably due to a conflict between plugins. Try deactivating all other plugins.

    FAQ

    Contact Form 7 uses jQuery, and I have installed one other plugin that uses jQuery as well, so there might be a jQuery conflict. The client will be reviewing the site some time today, so I can’t deactivate the other plugin right now, but I will investigate further tomorrow.

    Are you using WordPress 3.0? If so, read below what the admin said:

    For WP 3.0 users, try the development version, please. It should have fixed the bug.

    http://downloads.wordpress.org/plugin/contact-form-7.zip

    Maybe you can try that.

    Using the development version didn’t fix the problem for me.

    Upgrading to the latest plugin version (2.3.1) solved the problem for me.

    none of the above worked for me. Need help still. Please?
    Or does anyone know a better plugin for contact form?
    thanks in advance.

    Problem: endless spinning arrow upon “send”; email was sent and received though.

    none of the above worked for me. Need help still. Please?
    Or does anyone know a better plugin for contact form?
    thanks in advance.

    i wish people wouldnt hijack threads! im having the same problem as the original poster – i get the ‘message has been sent’ textbox after hitting submit, and then no email – no problem with my mailserver as im receiving all other emails fine

    did anyone come up with a fix for hiccoughs original query?

    Same problem here: My client, who lives off of leads from his contact form, is understandably enraged that he’s seen random drop-offs via this form. I’m feeling the heat, and now I’m fearful about the other sites that this form is being used. It’s been a real gem up until this past week – now it’s a disaster. Please update it!

    With reference to the hijack problem, with the endless spinning ajax icon but receive emails, my problem was related to the WordPress HTTPS plugin, after disabling it worked. It would then seem that contact form doesnt work well with https sites?

    Same problem here. Green box after submit but no email

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Contact Form 7] form “sends” but not sent’ is closed to new replies.