WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Contact Form 7 » [Plugin: Contact Form 7] Contact Form 7 WP 3.1.1 Not Work

[Plugin: Contact Form 7] Contact Form 7 WP 3.1.1 Not Work

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Moderator Kathryn

    @zoonini

    Automattic Happiness Engineer

    What exactly is not working? Please describe the issue in detail and provide a link to the page. Seems to work fine on one of my 3.1.1 installs.

    Have you tried turning off all other plug-ins to see if there is a conflict?

    Not working sending messages from contact form, from website. Messages… It says that the message is sent, but none came.

    WP 3.1 (CF7: 100% function)
    WP 3.1.1 (after upgrade WP 3.1 to WP 3.1.1 > CF7: Not work)

    Moderator Kathryn

    @zoonini

    Automattic Happiness Engineer

    Hmm. I just successfully sent myself a test via Contact Form 7 on a 3.1.1. install – received it just like usual.

    I asked you before:

    Have you tried turning off all other plug-ins to see if there is a conflict?

    See if the contact form works with no other plug-ins running.

    Moderator Kathryn

    @zoonini

    Automattic Happiness Engineer

    One more question – are you using the most recent version of the Contact Form 7 plug-in?

    Yes, “Contact Form 7” v2.4.4
    http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-7/

    All plugins still use the same before the upgrade and after upgrade.

    Something is wrong in your CF7 settings. Here is WP 3.1.1 and CF7 2.4.4 and all works OK.

    Check your destination e-mail in CF7 settings and check spam folder in your mail account.

    From another website to send messages all right
    (there is WP 3.1 + CF7).

    The problem occurred after upgrading from WP 3.1 to WP 3.1.1, no other settings changed, but now CF 7 does not work (Before upgrade was CF7 100% OK). Authors ‘message sent’, but not in the incoming email.

    The 3.1.1 upgrade wiped out all the fields under the “mail” box in CF7. Simply reentering these fields fixes the problem.

    However, does anyone know if emails submitted while this was broken are retrievable? Could they be in an error log?

    I’ve found it depends on who is hosting. I have a blog hosted with APlus.net and the contact form always breaks when updating. My blogs with Bluehost don’t break after updating. I don’t know why this should be, but I just want things to work. So I’m moving my clients to a more reliable host (sorry APlus.)

    I’m having the same issues with not receiving the emails. Sometimes it works and other times it doesn’t. Not sure what to do about this…

    I am having trouble also. I have the latest everything.
    When I add [contact-form 1 “Contact form 1”] into the body of my page, the live page just displays [contact-form 1 “Contact form 1”] and not the form….

    any clues?

    Thanks,
    rich

    I had the same problem and found out that the Contact Form 7 (v 3.1) conflicts with the Widget Logic (v. 0.51) plugin…

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘[Plugin: Contact Form 7] Contact Form 7 WP 3.1.1 Not Work’ is closed to new replies.
Skip to toolbar