WordPress.org

Forums

[Plugin: Contact Form 7] contact form not submitting, page just refreshes (5 posts)

  1. theipodplace
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hello, my contact form is showing up fine but is not submitting. When I click ’submit’, the form page just refreshes and nothing happens. No error code, no email, nothing submits at all. There is also no validation taking place (some of my fields are required, but nothing gets validated).

    Thanks in advance for any help. The form is located here: http://theipodplace.com/ipods/wordpress/free-estimates

  2. theipodplace
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ok after searching some of the posts, I looked at my footer.php and it did not contain <?php wp_footer(); ?>. So I pasted it in there and now when I try to submit the form I get the spinning ajax gif and nothing happens, it just stalls out.

  3. theipodplace
    Member
    Posted 5 years ago #

    Update: I disabled permalinks and now the form works correctly. But of course I want my permalinks! What can I do to use permalinks with CF7?

  4. theipodplace
    Member
    Posted 5 years ago #

    The page will submit with permalinks enabled but only if I use the url to the pageID: http://theipodplace.com/ipods/wordpress/?page_id=167

    I tried disabling all my other plugins, but same results.
    Can someone please help? Thank you so much.

  5. theipodplace
    Member
    Posted 5 years ago #

    It is not a great workaround but I found one that works, but I'm still looking for a better solution.

    In the meantime I installed a plugin called custom-permalinks. My contact form 7 works without a permalink so I set the permalinks in WP admin to the default settings. With the plugin, each page can have a custom permalink assigned to it (which is the same as my slug - so when I find a better solution to this problem later my permalinks won't change). The only page that does not receive the custom permalink is the contact form itself.

    As I mentioned, this is a temporary approach but works great as long as you manually assign a permalink name to each page and post in your blog. If someone has a better solution PLEASE let me know.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic