WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Contact Form 7] Ajax: all works, except for send

[Plugin: Contact Form 7] Ajax: all works, except for send

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 37 total)
  • Same problem but mine isn’t sending the email πŸ™

    Anyone ??

    well I haven’t heard anything either.. so please feel free to share any thoughts on this πŸ™‚

    I have the same problem on a site I’m building right now.

    I disabled all plugins – no javascript problems.

    I’m on wordpress 3.0RC2, PHP 5.2.3

    CF7 on my test site (not live yet) was working beautifully for weeks… now, endless spinning beach ball. Sometimes sends, sometimes doesn’t. No plugin issues. Hope to hear something.

    is there any Alternative ??

    well I just run the form without ajax… it works, but it ain’t as pretty πŸ™ (and it’s harder to see what errors you might have done when filling out the form)

    HOW ? DID U DO THAT ?

    Well, tried backing up to the previous version, 2.2, but that didn’t work. Still spins endlessly. (It appears that for me, the form is always sending in spite of the spinning arrowsβ€”it’s just that some were ending up in my spam filter before.)

    Well, Iceman, it says how in the docs πŸ˜‰ To disable ajax, just add the following lines to your wp-config.php:
    define ('WPCF7_LOAD_JS', false);

    But: this isn’t what I want! I want ajax to work πŸ™‚ When you use this solution, it is harder for the user to see if some fields are filled out incorrectly, or if the message has been sent.

    I too have the same problem, endless spinning arrow ball on clicking send. Out of desperation I have now tried deleting Contact form 7 and using other mcontact forms first I tried Zero configuration, I got the following message when clicking send

    “Parse error: syntax error, unexpected ‘”‘ in /home/cleaalb1/public_html/wp-includes/class-phpmailer.php on line 1385”

    Something very similar if not the same happened when I tried using Tiny mail. It seems there may be a bigger problem as none of the forms I tried will work, have no other active plug-ins, only CAPTCHA installed but it is deactiveated.

    I would very much appreciate any advice!

    So I finally gave in, and in wp-contact-form-7.php

    I set the WPCF7_LOAD_JS to false.

    The form works now, BUT… from the user’s standpoint, exclusive checkboxes no longer act as exclusive (it does only send me one response, but the form seems to choose which response it will send to me), and I’m sure other js goodies are missing.

    As peterhol says, it’s very distressing to be without the js when they’re part of what makes the plugin so good!

    Since everybody seems to have looked for plugin conflicts in this thread and we aren’t having any, any possibility this is a WP issue? I’m using 2.9.2. Searched around the forums to see if there are any reports of strangeness with js and 2.9.2 but I don’t see any.

    I really want to get this fixed the right way and I don’t want to give up on CF7 to do it.

    Oh. My. Gosh.

    As a last resort… too unhappy to leave the js like that… I set it back to true then went through my notes of everything that’s been changed over the last couple of weeks.

    We changed this:
    Thanks for your interest! Your message was sent successfully. We will get back to you within two business days.

    To this to sound more friendly:
    Thanks for your interest! Your message was sent successfully. We’ll get back to you within two business days.

    When I took out the apostrophe and reverted from “we’ll” to “we will,” the CF7, miraculously, now works. JavaScript and all.

    If anyone else dared to write a contraction in their “sent” message, go back and give this a try.

    Glad it worked for you.. unfortunately, it didn’t for me πŸ™ don’t have any ‘s in my messages

    This is a major issue!!! I’m having the same problem. The arrows keeps spinning and NOTHING happens. The form gets sent (in fact I get between 3-11 copies of the email! No idea why!)

    Can anyone help to resolve this issue? Please?!

    It has been working fine and then this. I’ve tried deactivating all of the other plugins but this still happens.

    If there is no fix can someone suggest a plugin which can do the same job?

    Cheers!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 37 total)
  • The topic ‘[Plugin: Contact Form 7] Ajax: all works, except for send’ is closed to new replies.