WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Connections] Using lat/long and leaving empty address fields displays error above the map

[Resolved] [Plugin: Connections] Using lat/long and leaving empty address fields displays error above the map

  • tothenines
    Member

    @tothenines

    I am trying to create short, uniform entries in my directory that have only business name, phone number and a Map. To do this I am trying to specify the map location using the latitude and longitude fields only. However, if I do not put something in the Address fields, I get an error above the map that says:

    implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/wmaster1/public_html/BD/wp-content/plugins/connections/includes/class.output.php on line 855

    I am currently using the latest versions of WordPress and Connections. What can I do to clear this error and keep the Address field from showing in the directory?

    http://wordpress.org/extend/plugins/connections/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author shazahm1
    Participant

    @shazahm1hotmailcom

    I’m looking in to this … I will definitely have a fix in the next release.

    Plugin Author shazahm1
    Participant

    @shazahm1hotmailcom

    Checking back to let you know that this issue is resolved. The fix will be included in version 0.7.3 when released. Which should be soon.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Connections] Using lat/long and leaving empty address fields displays error above the map’ is closed to new replies.