WordPress.org

Forums

Admin Columns
[resolved] Extra 'Posts' column appearing as first column of Users (4 posts)

  1. Drew Jaynes
    Docs Czar
    Posted 3 years ago #

    When any custom columns are set (Users columns or not), an extra empty 'Posts' column is added to the Users list table. Resetting to defaults removes the extra empty column but any custom changes to any columns re-enables the issue. [ Screenshot ]

    To reproduce:

    1. Set and save custom columns on any of the available list tables
    2. View the 'Users' list table. The first column will be an extra empty 'Posts' column, regardless of whether or not the 'Posts' column is enabled.

    http://wordpress.org/extend/plugins/codepress-admin-columns/

  2. Codepress
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi Drew, thanks for the feedback. I haven't been able to reproduce this bug with the extra posts column in the user screen. Too make sure it's not a conflict with another plugin, could you tell me if you have the same result with just 'Codepress Admin Columns' activated?

  3. Drew Jaynes
    Docs Czar
    Posted 3 years ago #

    Looks like a conflict from Co-Authors Plus I had sitting in mu-plugins. They're unsetting the default Posts column and replacing with their own of the same name. I'll let them know.

  4. Codepress
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    That's good to know. I see they are using the same filters as my plugin. I will have a fix for this in next release (1.4 and up). This fix will give you full control over their 'replaced' posts column, just like the rest of the users columns.

    Tobias.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Admin Columns
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic