Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: CMS Tree Page View] Not loading in Multisie

[Resolved] [Plugin: CMS Tree Page View] Not loading in Multisie

  • Hello

    We have a multisite installation.
    We activate the plugin and the Tree-View page loads correctly in the first page of the network. But when we access the second site the page stops loading after the title “Page Tree View”

    The same happens if the tree view is activated for the dashboard.

    Any idea?



Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • I was able to track down the issue.

    We have WPML installed in the network, but activate for one site only.
    After activating it for the second site, CMS Page Tree View worked correctly.

    I think the should be added a check to see if WPML is activated on a network site to prevent this issue.

    Hi, I have also a multisite network, this time without WPML. If we change the order of pages in the dashboard of a site it does not change the order being displayed on the web 🙁

    Thanks for the bug reports. I’ve tried the plugin successfully on multisite installations, so probably there is a incompatibility with a specific plugin (WPML, perhaps, it seems like).

    Anyway, I’ll take a look at this.

    We are also having problems with this on our multisite network. Did we ever figure this out? I’m running 1.0 on a multisite network and the page tree view is not showing up as an option below pages any more after activating it.

    I don’t manage to replicate this. I have it installed on a multisite installation, and have not problems what so ever.

    Do you install it for all sites or on each site one-by-one?

    Thanks for looking at this. I’m not sure what was happening. It somehow resolved itself from nothing on my end. Must have been something else un-related. I’m sorry about that.

    Thanks again for this great plugin!

    Plugin working good with WMPL, but I was half an hour trying to understand how switch to another language. As it turned out, the plugin does not have a switcher between languages. And using only WMPL switcher on the top black WordPress sidebar. And if admin turning off this top panel, then choosing between languages are impossible. Please return back the choice of languages to the plugin window.

    viter-z-bayraku: are you testing it with a custom post type or a regular post or page?

    I have not on purpose removed the language switcher, so it actually sounds like a bug to me.

    Custom post types

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: CMS Tree Page View] Not loading in Multisie’ is closed to new replies.