WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » CMS Tree Page View » [Plugin: CMS Tree Page View] Broken ??? after v06 for NONlatin characters…

[Plugin: CMS Tree Page View] Broken ??? after v06 for NONlatin characters…

  • Hi and thanx for your work.
    I find a weird behavior with NON-latin characters (Greek to be exact) after upgrading from version 0.63 and all the way to the latest (v0715).
    I get Σχόλια for some reason.
    Please have a look here: TPV v06 and TPV v07
    As you can even though the word “page” is picked up and correctly translated to “Σελίδες” I get the funny characters
    Please have a look. Thanx again

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Pär Thernström

    @eskapism

    Ok, thanks for this report. I’ll look into it.

    They are back!!! They are back!!! 🙂
    Sorry but the funny characters are back again in v0.7.18
    The only difference is that now instead of getting Σχόλια I am having ?????????

    So Bugged with ??? for v0.7.18 for NONlatin characters.

    Please have another look. Thank you

    Plugin Author Pär Thernström

    @eskapism

    ah, crap 🙁
    can you give me a screenshot?

    Sorry I uninstalled and at the moment without access to my control panel. Happy to do it sometime during the weekend.
    But as I was saying, same as the one before (here) BUT this time with ???????

    P.S.
    Love your support and highly appreciate your time. I I will gladly provide you with a Greek translation. Just tell me where/how to send you the .mo file. Thanx again.

    Plugin Author Pär Thernström

    @eskapism

    I would love a Greek translation! You can send it to: par.thernstrom@gmail.com
    Thanks!

    Plugin Author Pär Thernström

    @eskapism

    Ok, new version uploaded now. Give it a try and see if the problem is solved now.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: CMS Tree Page View] Broken ??? after v06 for NONlatin characters…’ is closed to new replies.
Skip to toolbar