WordPress.org

Forums

CMS Press
Admin Panel Links Missing (9 posts)

  1. Josh Sommers
    Member
    Posted 4 years ago #

    3.1 breaks the admin panel.

    Can no longer browse to custom post types on left hand side of admin section.

    http://wordpress.org/extend/plugins/cms-press/

  2. Jen Montes
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having this issue as well. Custom post types are successfully created but I have no way of accessing them.

  3. Josh Sommers
    Member
    Posted 4 years ago #

    Rolled back to 3.0.5 for the time being. I already miss the new admin toolbar. :)

  4. prettyboymp
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Thank you for reporting. I'll try to get a fix in this weekend.

  5. Josh Sommers
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thank you. :)

  6. doctorcilantro
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks for looking into this. I was in the middle of some other errors crashing my site and this one freaked me out. Much appreciated!

  7. prettyboymp
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Update has been released.

  8. doctorcilantro
    Member
    Posted 4 years ago #

    THANK YOU! Have a great weekend.

  9. Josh Sommers
    Member
    Posted 4 years ago #

    Works Beautifully! Thank you so much for updating so quickly. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • CMS Press
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags