WordPress.org

Forums

Watermark WP Image Protect
[resolved] Plugin causing some images to not display (5 posts)

  1. exitrowband
    Member
    Posted 1 year ago #

    This problem developed sometime in the last 2 months. Nothing was changed on my site, MyCoolGuitars.com
    If you go to the site, you see some images display, some don't. Sometimes, if you refresh the screen, more images will display. If I deactivate the plugin, everything displays.
    What could be the problem?
    It appears random - some days more images display than other days.

    https://wordpress.org/plugins/wp-image-protect/

  2. 8MediaCentral
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I see what you mean. Are you using any caching plugins?

    Due to the on-the-fly nature of the plugin, it is quite resource intensive, it's possible your web host is limiting the memory usage or processing time for your site. Best to contact them to see if they can help, as several refreshed seem to allow all the images to load.

  3. exitrowband
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi:
    I'm not using a caching plug-in, should I?
    You feel its go daddy and not plug in related?
    Thanks

  4. wolfang8
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have similar issue. Everything was fine, but my site logo also was disappeared.
    This plugin is excellent if this issue is solved.

  5. 8MediaCentral
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi wolfang8,

    Depending on your theme you need to add your logo to the wordpress media library to disable watermarking of individual images. Uploaded images not in the library cannot be individually managed.

    Regards,

    Richard

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic