Support » Plugin: Category Posts Widget » [Plugin: Category Posts Widget] Thumbnail not working

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • My only suggestion: Are you setting the images as featured images?

    Yes… but my client do not want to use this feature. So my problem is no more except for others users who have the same bug.

    Imma gonna bump this up.

    Anyone have general advice for those of us for whom the “Show Post Thumbnail” feature isn’t working right out the box?

    I installed the the widget, added it to my sidebar, and tried it with all my categories, in which all posts have images inserted through the “featured image” feature. But…nothin.

    I have the same problem here. Thumbnails do not appear as stated, whether they are set as a “featured image” or not.
    It would be great if someone could work this out.

    Here’s what I did, you. It’s better than Category Post’s image capabilities anyways. Better like a fox.

    I use the “Get the Image” plugin.

    http://wordpress.org/extend/plugins/get-the-image

    You have remove the image stuff from the plugin and replace it with Get the Image code. It was a little tricky for me. But it works.

    Now, ‘f’ it. I can link, associate, or embed or whatever images on posts and Get the Image takes care of the Featured Image treatment.

    wacka wacka

    http://mattbowman.com/video-gallery (it’s demo-ed in the footer) 2012-10

    I got Super Recent Posts plugin as a replacement. Does the exact same job without all the problems, and it’s still free.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: Category Posts Widget] Thumbnail not working’ is closed to new replies.