WordPress.org

Forums

Category Posts in Custom Menu
[resolved] The plugin generated 4 characters of unexpected output durin (4 posts)

  1. aehageman
    Member
    Posted 3 years ago #

    The plugin generated 4 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.

    I have thecorporation theme from elegant themes and 0 plugins installed.

    http://wordpress.org/extend/plugins/category-posts-in-custom-menu/

  2. aehageman
    Member
    Posted 3 years ago #

    the next plugin I attempted to install upon clicking activate came up with an error referring to this plugin,, I ftpd in and deleted the folder for this plugin and everything was okay.

    sry did not copy the error here.

    something about pluggable.php on line 87 I think

  3. Diana Koenraadt
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I apologize for not replying sooner. As indicated, it's my first plugin and when I looked at it again this weekend I discovered what caused the 4 characters of unexpected output.

    I fixed that in version 0.2 and I hope that this version will be of more use for you since it also adds some options in Appearance > Menus. If you encounter any problems, please don't hesitate to let me know.

    Edit: If you could let me know which plugin you tried to install after Category Posts in Custom Menu, or some steps how to reproduce the pluggable.php error, that would be very helpful. Thanks in advance.

  4. Diana Koenraadt
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Marking this as resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Category Posts in Custom Menu
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic