WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Category Posts in Custom Menu » [Resolved] [Plugin: Category Posts in Custom Menu] Can't see it working in any way

[Resolved] [Plugin: Category Posts in Custom Menu] Can't see it working in any way

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi there, my apologies for the belated reply, I just returned from vacation.

    Are you still experiencing this issue?

    If you check a category from ‘Categories’ on the left and click ‘Add to Menu’, the newly added block (right) should have some extra options, as shown in the plugin screenshots (http://wordpress.org/extend/plugins/category-posts-in-custom-menu/screenshots/)

    One possible reason why you see no differences in Appearance > Menus would be if you have another plugin that works on Appearance > Menus and has a higher priority than mine.

    The reason for this is purely technical, it is because WordPress currently has no ‘hooks’ in one specific class so I have to override that class. If another plugin has overridden that class as well and with a higher priority, then mine won’t show any differences in Appearance > Menus.

    I’d first advise you to disable other plugins, to see if this resolves the issue. Please let me know if this is indeed the case. (If future versions of WordPress has hooks in the Walker_Nav_Menu_Edit class, I’ll be sure to use them and this won’t be an issue.)

    Additional information: Issue 14527 (http://core.trac.wordpress.org/ticket/14527) may be related. When adding a menu item but before saving it, you will indeed see none of the promised checkboxes.

    This is because the hook that is used to extend the functionality is not being applied until you’ve saved the item. Unfortunately, until a patch is approved, there’s not much I can do.

    Plugin Author Diana Koenraadt

    @anaid

    Depends on Issue 14527, marking this topic as resolved.

    I’m sorry but I have the same issue. No other menu plugin active, “Replace with links to posts in this taxonomy.” active but still the menu item points to a category instead of expanding.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Category Posts in Custom Menu] Can't see it working in any way’ is closed to new replies.
Skip to toolbar