WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Categories Images » [Resolved] [Plugin: Categories Images] Category Image not showing for CPT or MU?

[Resolved] [Plugin: Categories Images] Category Image not showing for CPT or MU?

  • Hey! Great plugin!

    There may be an error that I am experiencing,

    Does this plugin work for Custom Post Types or Multisite installations?

    Once I insert the category image the URL appears in the Image field, but when updating/saving, the field becomes empty again.

    I’ve activated the plugin via the Dashboard individually for each subdomain, but that still does not work.

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/categories-images/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Confirmed… It is the Multisite Install that is making this plugin break.

    I’ve tried this plugin on a single install WP account, and it works perfectly w/ Custom Post Types. But this plugin does not work with Multi Site domains.

    Plugin Author Muhammad

    @elzahlan

    Thank so much.
    Sorry for my late reply, I’m working on this issue, the plugin will be updated soon.

    Plugin Author Muhammad

    @elzahlan

    Finally I got time to test my plugin and make sure it works great on WordPress MU, YES I can confirm now that my plugin works so fine with WordPress MU whether you choose to activate it by blog or you globally activate it via network activation from your network control panel. For any problems please keep me updated. Thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Categories Images] Category Image not showing for CPT or MU?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar