WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Plugin can't be installed in tools section setting

[Resolved] Plugin can't be installed in tools section setting

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author blobfolio

    @blobfolio

    Hi igemini1,

    I’m sorry for the confusion, but there is no separate “Install Now” link. The Tools menu listing for Look-See will either take you straight to the scanner, or prompt you to install hashes for your version of WordPress (if they aren’t already installed).

    Hi blobfolio,

    That is the problem. The tools menu doesn’t take me anywhere but to a blank page with just the plugin title listed at the top and nothing else. There is no prompt to install hashes or anything. I am using the newest WP version 3.6.1. There is just nothing to go to from there. Thank you for the quick response.

    Plugin Author blobfolio

    @blobfolio

    Thanks for following up, igemini1. Do you have access to your server’s error logs? It sounds like a fatal error is causing WP to exit without printing the rest of the page, however I am unable to reproduce this behavior on any of my local servers. Any additional details you could provide would be very helpful! Thanks!

    Plugin Author blobfolio

    @blobfolio

    (I’m closing this issue since there has been no follow-up for a month. If you do want to help debug this plugin, though, please feel free to reply with error log information and I’d be happy to investigate further.)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Plugin can't be installed in tools section setting’ is closed to new replies.