Camera slideshow
js conflict (5 posts)

  1. jaredurben
    Posted 3 years ago #

    Ok so I know that I'm new at this but I'm getting a conflict with the js in the plugin and that which is in my chosen theme. The conflict is in the home image slider in the header of the page. When I choose not to have the camera js run in the footer the camera elements do not appear. When I choose to have the camera script run in the footer the slider no longer slides, it just shows the initial image however the camera elements appear and work fine. I don't have the camera elements on the homepage, however I think the js for camera is still running on the home. I was wondering how I could either isolate the pages with the camera elements or just exclude the home. Thanks


  2. manuelmasia
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Sorry, I tried to enqueue the scripts by using the way recommended on WordPress Codex. What theme are you using?

    Manuel :-)

  3. jaredurben
    Posted 3 years ago #

    No worries bro. I figured it it out. I'm using adinda. It was running a different jquery. I isolated its jquery to the home page and let the camera jquery run on all others. It's working well now. Thanks again man. I really like the plugin!

  4. bwade231
    Posted 3 years ago #

    I am having a similar issue. I have followed both post and get the same result. When I look at the compiled code it seems to be pulling the slider in but there are no slides displaying. Any help is appreciated.


  5. jaredurben
    Posted 3 years ago #

    Check to see if your theme or any other plugins etc are de-registering jqurery. The Camera Plug in is .php but requires the right jqurery to make it work.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Camera slideshow
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic