WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » BuddyPress Sliding Login Panel » [Resolved] [Plugin: BuddyPress Sliding Login Panel] Small Issue with this Plugin

[Resolved] [Plugin: BuddyPress Sliding Login Panel] Small Issue with this Plugin

  • Hello Guys,

    I got the plugin working on my website but there’s a little issue that Im not able to fix after few days of researching and troubleshooting.

    My issue is that every time the website loads, the plugin appears in the right of the screen. Then the website loads normally, This is something I would like to fix right of way. Here’s the website so you can see the problem for yourself http://www.teamanimosity.com

    You’ll notice what I’m talking about when you go to every page in the website.

    Thanks in advance for your help. Looking forward for the solution, Great Plugin btw. Everything in my wordpress and buddypress is up to the last update.

    http://wordpress.org/extend/plugins/buddypress-sliding-login-panel/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Forget it. I found the issue, It was this code

    <?php if(function_exists(updateHeader)) updateHeader(); ?>

    On my header.php that was causing the issue.

    @elyautia How you get it? i try and try and nothing… tell me

    Ok this what i did.

    I follow the instructions and added

    define( ‘BP_DISABLE_ADMIN_BAR’, true );

    On my wp-config.php (Anywhere)

    Then I went to my header.php on my theme and added this code

    <?php if(function_exists(updateHeader)) updateHeader(); ?>

    After <body

    Press Ctrl + F and search for body. Then you will see a line that will start with <body
    add the code after that line and it should work.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: BuddyPress Sliding Login Panel] Small Issue with this Plugin’ is closed to new replies.
Skip to toolbar