Support » Plugin: BuddyPress Group Email Subscription » [Plugin: BuddyPress Group Email Subscription] Plugin forum/groups links Not working at all.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • FYI the CSS and JS were not being called in the source. I added these manually and the plugin worked ok. Not sure why these two calls were being missed or blocked.

    Plugin Author Dwenaus

    (@dwenaus)

    can you provide some more info about where they are not being called. thanks.

    Hi Dwenaus, thanks for your response. After installing the plugin I was not able to see the call for /buddypress-group-email-subscription/bp-activity-subscription-js.js or the CSS file anywhere in the source of the buddypress pages. consequently the plugin did not load any functions, although I could see links in the page. None of them worked.

    When I manually inserted these two files in the theme header, the plugin appeared to come to life. The yellow ajax box and the links became active and responded.

    Initially, I tried this with a none defalut theme, but I then switched back to the standard buddypress default and this also fails. I also deactivated all other plugins to avoid conflicts.

    My site is not live yet, but I can return a test site to the original non-working state send you a link privately if you need to poke around.

    Many thanks,,,

    The same problem.
    The group shows the links to subscription management, but they are not active (java script is not connected).
    BuddyPress 1.6 Default Theme

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: BuddyPress Group Email Subscription] Plugin forum/groups links Not working at all.’ is closed to new replies.