Support » Plugin: BuddyPress Docs » [Plugin: BuddyPress Docs] Activation Breaks site

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • For me, it break’s the page’s layout when viewing a document. It makes the sidebar appear under the article.

    same for me : site’s moderation is broken after plugin activation (any versions) …

    Plugin Author Boone Gorges

    (@boonebgorges)

    I’m afraid I’m confused – these three reports seem to be of very different problems. “Breaks my site” is not very specific. “Breaks the page’s layout” is a theme-related issue – you may consider contacting your theme author. Not sure what is meant by “site’s moderation” or what it means for it to be broken. Can anyone provide more details?

    olivier1024

    (@olivier1024)

    Sorry for delay. Here are more détails on my “issue” (sites’s moderation) :

    – Standard WP/BP install with no plugin,
    – BP default theme,
    – standard blog moderation activation (WP),
    – main blog moderation tests : working,
    – standard installation of Buddypress docs plugin.

    Result : no more moderation in main blog

    Same issue with WP 3.3 / 3.4 / 3.4.1
    Same issue with BP 1.5 / 1.5.6

    Thank’s in advance for any advice. This is a great BP plugin.

    Regards

    Plugin Author Boone Gorges

    (@boonebgorges)

    What is “site’s moderation”? Can you share specific buttons/inputs/URLs to reproduce the problem?

    olivier1024

    (@olivier1024)

    url for “moderation” configuration is :

    /wp-admin/options-discussion.php

    configuration :
    – user must be logged in to post a comment
    – an administrator must approve comments

    This configuration works (blog’s comments have to be approved by admin to be visible by all) with standard WP/BP install and does not work anymore if i install and activate buddypress docs plugin (comments are published directly).

    Regards

    olivier.1024

    (@olivier1024-1)

    Hi’

    Here’s a demo site installed to show “site’s moderation” problem :
    http://demo.ccimp.com/testsite
    On this site :

    – WordPress 3.4.1
    – Buddypress 1.6 with default template
    – Buddypress Docs 1.1.24
    – wp-db-manager 2.63

    and that’s all.

    On this site, blog’s comments are moderated.
    See :
    http://demo.ccimp.com/testsite/wp-admin/options-discussion.php

    and configuration :
    – Users must be registered and logged in to comment : yes
    An administrator must always approve the comment : yes

    If a registered user posts à comment on the blog, admin has to approve it before it can be visible by all members.

    Problem :
    If you activate Buddypress docs plugin, comments are published directly.
    whereas :
    If you desactivate Buddypress docs plugin, moderation works normaly.

    This site will be up a few days.
    With the admin account “demo” (psw : demo) you can test this everyways.

    Could you tell me if my installation or configuration is wrong or if this is really a bug ?

    nb : same behavior with all versions (wp 33, wp34, wp341 / bp 156, bp 157, bp 16)

    Thank’s in advance.

    Could you just tell me if “broken moderation” is really a bug generated by your plugin or not ?
    Regards.

    Same problem with Kevin Ryman. When I create or viewing a document, the sidebar moved under this plugin. Asking help from the theme(elbee elgee) creator. The plugin work normal before, but it can’t work even I use back the older version or the theme.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Plugin: BuddyPress Docs] Activation Breaks site’ is closed to new replies.