Support » Plugin: Multisite Language Switcher » Plugin breaks posts and pages in admin

  • Resolved Niekje

    (@niekje)


    Just installed this plugin for one of our multi sites and got the following problem: When viewing an existing post, page or creating a new one the page breaks. I can only see the wysiwyg editor but this one does not work either.

    Running the latest WordPress version!

    What I tried so far:

    1. Disabled all plugins
    2. Switching to default theme
    3. Re-uploaded wp-admin and wp-includes

    Also tried using different browsers with no luck.

    Help would be appreciated!

    http://wordpress.org/extend/plugins/multisite-language-switcher/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Dennis Ploetner

    (@realloc)

    Step 1 and 2 are ok to check what’s going on. Step 3 is not necessary. No plugin should write there and change something. Could you describe your installation a little bit more? How many posts are published? Which version of the Multisite Language Switcher is installed? The latest version from here?

    Cheers,
    Dennis.

    Hi Dennis,

    Thanks for the update on this!

    The amount of posts that are published is about 700. The latest version that is installed is indeed the one from here. I just fount the one on Github, so I will try that one and see if that solves the problem.

    Regards,
    Niek

    Plugin Author Dennis Ploetner

    (@realloc)

    Yes, the version on GitHub has already a fix for your problem.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Plugin breaks posts and pages in admin’ is closed to new replies.