Support » Plugin: Multiple Page Generator Plugin - MPG » Plugin breaks my Homepage

  • Resolved beamler3d

    (@beamler3d)


    I am using Elementor Pro and when I install this plugin my homepage gets completely broken. It is a shame.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Porthas Inc

    (@p0rthas)

    We will investigate this ASAP and post an updated version. Will notify here when bug fixed

    Plugin Contributor Oleksandr Lysyi

    (@lysyiweb)

    @beamler3d Hi. I’m one of plugin developers.

    We try to reproduce this bug, but need some additional informations.
    Also, we are setup latest ver. of Elementor Pro, but it’s not invoke crash.

    Could you, please, to provide information about your environment:

    Server platform (OS): Linux or Windows
    Version of php
    Which web server used: Apache or Nginx?

    If you are advanced user, will be nice to see latest row in php error log files, so in this case we will have some hooks to resolve this issue.

    Or, maybe, you can open developer tools (if you are using Chrome), and send few screenshots from “console” and “networks” tab.

    If you are worrying about sharing this data, you may not post it here, but send direct to my mail sanchoclo(at)gmail.com

    Thank you!

    Plugin Author Porthas Inc

    (@p0rthas)

    The bug has been solved, please update to the latest version

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Plugin breaks my Homepage’ is closed to new replies.